بزرکترین هدف ما در اینجا تقدیم نمودن متخصصین متعهد و مهذب به جامعه است

aiiu_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ - ۱۴:۱۳
AIIU Employee

در مراسم حشر، قاری عبدالستار حیدری، معاون مالی و اداری پوهنتون اسلامی بین‌المللی افغان، دکتور محمدولی سالاری، معاون تحقیقات علمی، پوهنیار عبدالحی کیوان، رییس پوهنځی انجنیری، پوهنیار نثار احمد زاهد رئیس پوهنځی زراعت و تعدادی از  آمرین، مدیران و کارگران خدماتی شرکت کردند.

قاری عبدالستار حیدری معاون مالی و اداری پوهنتون طی سخنانی در این مSراسم که در آن بخش های مختلف دانشگاه پاکسازی شد، به اهمیت پاکیزگی و پاکیزگی پرداخت و از کلیه کارکنان خواست که همواره ادارات خود را نظافت کنند.

وی افزود: هر قسمت از دانشگاه باید تمیز نگه داشته شود و حشر های عمومی برگزار گردد.

تاریخ: یکشنبه

۱۴۰۲/۱۰/۱۷ هـ ش ـــــ ۱۴۴۵/۰۶/۲۴ هـ ق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

د افغان نړیوال اسلامي پوهنتون د نړیوالو اړیکو مرستیال په ترکيه کې د نجم الدین اربکان پوهنتون د بهرنیو اړیکو له مسؤول سره انلاین ناسته وکړه

په دې انلاين ناسته کې د افغان نړيوال اسلامي پوهنتون د بهرنيو اړيکو مرستيال احمدالله احمدزي د ترکيې د نجم الدين اربکان پوهنتون سره په اړيکه خوښي څرګنده کړه او د ياد پوهنتون له رهبري يې

. . .
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۲ - ۱۰:۵۰

مصاحبه آنلاین با استاد کاندید خارجی انجام شد

این مصاحبه، با حضور دکتور رفیع الله عطا معاون امور علمی پوهنتون اسلامی بین المللی افغان، مولوی احمدالله احمدزی معاون امور روابط بین‌الملل، پوهنیار دکتور عبدالحی کیوان رییس پوهنحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۲ - ۱۰:۴۱
Background image

دو تن از محصلین دوره دکتورای پوهنځی انجنیری پوهنتون بین المللی اسلامی افغانستان از رساله خود دفاع کردند

درمراسم دفاعیه دکتور رفیع الله عطا معاون علمی پوهنتون اسلامی بین المللی افغان ضمن خیرمقدم به همه حاضرین ابراز خوشحالی کرد که الحمدلله پوهنتون اسلامی بین المللی افغان امروز میزبان دفاع. . .

BACK TO NEWS