بزرکترین هدف ما در اینجا تقدیم نمودن متخصصین متعهد و مهذب به جامعه است

معرفی پوهنحی انجنیری

انجنیری جزء مهم و ارزشمند علوم تجربی و علوم طبیعی در سراسر جهان به ویژه در افغانستان است. زیرا با توجه به حوادث، بلایای طبیعی و جنگ در دهه های گذشته در افغانستان، تعداد زیادی از ساختمان ها و زیربناها مانند پل ها، جاده ها و ... کانال ها، سدها و سایر سازه ها یا تخریب شده اند یا وجود ندارند که موجودیت پوهنحی انجنیری برای ساخت و ساز آن حیاتی است.

از آنجایی که تمامی پوهنتون ها و موسسات ملی و خصوصی صرفاً به آموزش پرسونل در سطح لیسانس می پردازند، ایجاد یک فاکولته انجنیری در پوهنتون بین المللی اسلامی افغانستان با تایید سه دیپارتمنت (انجنیری صنعتی، انجنیری استرکچر و جیولو.جی و معدن)جهت تربیت متخصصین  در سطح ماستری و د وکتورا  صرورت دیده شد تا پاسخ مثبت و روشن نسبت به  آینده وجود داشته باشد.

پوهنحی انجنیری با داشتن اساتید مجرب، کارکنان، متعهد  برنامه درسی محصل-محور و مبتنی بر بازار کار، مجهز به لابراتوار های مجهز، مراکز تحقیقاتی، امکانات پژوهشی و غیره می ‌باشد تا متخصصین متعهد، و با تجربه را به جامعه عرضه نماید که پاسخگوی حرفه ای خواسته های چند وجهی دنیای مدرن امروزی به جامعه باشند و عامل توسعه اقتصادی کشور در عرصه حرفه ای به حساب روند.

چشم انداز:

تربیت متخصصین بااخلاق، شایسته، حرفه ای و خلاق برای پاسخگویی به تغییرات تحقیقاتی، حرفه ای، اقتصادی و فناوری و برخورداری از ویژگی های رهبری بالا و در نتیجه سهم مهمی در ثبات اقتصادی کشور خواهد داشت.

ماموریت:

ایجاد یک محیط آموزشی  و پژوهشی سیستماتیک برای بهترین نوع آموزش انجنیری  به طوری که انجنیران با دانش حرفه ای قوی و مهارت های تخصصی کامل بتوانند به دنیای مدرن عرضه شوند.

اهداف:

1. تربیه فارغ التحصیلان برجسته با ذهنیت مثبت، خلاق و نوآور؛
  2. ایفای نقش به عنوان یک نهاد معتبر در زمینه اطلاعات انجنیری و ایجاد قوانین، مقررات و ک.دهای ملی انجنیری؛
  3. توسعه نظام اموزشی محصل محور و یادگیری مبتنی بر نتایج